06-83537033 [email protected]

Tuinbestrating Friesland

Tjeerd van Netten Hoveniers kan voor u ieder type tuinbestrating in Friesland aanleggen. Bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin houden wij rekening met de bereikbaarheid van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld met een pad van uw huis naar het tuinhuisje, terras of vlonder. Daarnaast kunnen bepaalde onderdelen in uw tuin, zoals een vijver of bloemenbed ook een rol spelen bij bijvoorbeeld het aanleggen van tuinbestrating. Onze hoveniers maken alles mogelijk. Onderstaand hebben we een aantal recente werken toegevoegd. Op de pagina projecten vindt u nog meer tuinbestrating kusjes die we in Friesland hebben mogen uitvoeren. Wellicht dat u hier inspiratie uit kunt halen voor uw eigen tuin. Wij helpen daar graag bij. Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat aan, desgewenst met een tuinontwerp voor uw bestrating.

Sierbestrating Friesland

Voor zowel functionele als oogstrelende sierbestrating in Sneek en Friesland bent u bij Tjeerd van Netten Hoveniers aan het juiste adres. Sierbestrating bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van uw tuin. Naast dat de bestrating functioneel moet zijn, willen we het ook een mooie uitstraling meegeven. Daardoor heeft u bij ons ontzettend veel bestratingsmogelijkheden. Van klinkers tot gebakken stenen en van gecoate tot keramische terrastegels. Wat uw wens ook is, samen komen we tot een praktisch, maar indrukwekkend ontwerp.

Veilig en functioneel sier- en tuinbestrating aanleggen

Tuinpaden en terrassen horen natuurlijk veilig en functioneel te zijn. Dit maakt het niet onmogelijk om de tuinbestrating aan te leggen met kleurnuances, verschillende materialen en patroonwisselingen. Het is van belang om de kleuren van de tuinbestrating, de patronen en de materiaalsoorten in evenwicht met de rest van de tuin te laten overvloeien. Zo creëert u nog meer schoonheid in uw tuin.

Neem voor meer informatie over tuinbestrating of sierbestrating aanleggen contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van advies. Bel: 06-83537033

Gratis advies of een offerte voor tuin- of sierbestrating op maat?

  Sierbestrating & Tuinbestrating

   Tjeerd van Netten in het zonnetje

   "Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

   Klant Oppenhuizen