06-83537033 [email protected]

Walbeschoeiing

Walbeschoeiing aanleggen? Tjeerd van Netten Hoveniers in Sneek en Friesland heeft alle kennis in huis om voor u een betrouwbare en uitstekende walbeschoeiing te plaatsen. Doordat bij walbeschoeiing een gedeelte van het hout in het water staat, houden wij altijd rekening met een beperkte mate van krimp en uitzetting.

Jarenlang plezier van uw walbeschoeiing

Wij garanderen onze walbeschoeiing aanleg van topkwaliteit hout, zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier. Wij hebben al meerdere walbeschoeiingen in Sneek en Friesland aan mogen leggen. Bekijk hier een aantal trots makende resultaten. Is uw huidige walbeschoeiing verouderd of wilt u graag een laten aanleggen voor bijvoorbeeld uw nieuwe tuin? Vraag dan gerust en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Tjeerd van Netten Hoveniers. Dat kan uiteraard ook in combinatie met andere specialismen, zoals een tuin vlonder.

Gratis advies of een offerte?

      Tjeerd van Netten in het zonnetje

      "Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

      Klant Oppenhuizen