06-83537033 [email protected]

Tuinvlonders

Het is belangrijk en ook erg mooi wanneer uw tuin een verlengstuk van uw huis wordt. Dit effect kunnen we bereiken door gebruik te maken van tuinvlonders. Met tuinvlonders kunnen wij een terras aanleggen of paden creëren. Ook kunnen tuinvlonders als een soort brug over een vijver heen gelegd worden, een prachtig gewaarwording! Kortom met tuinvlonders is ontzettend veel mogelijk. Wij verzorgen vlonder aanleg op maat:

● Rotstuinen   ● Tuinpaden    ● Tuinterras    ● Vijverbrug    ● Vlonderbouw

Vlonder aanleggen op maat

Wat voor al onze houtbewerkingen geldt, geldt ook voor onze tuinvlonders: er wordt gebruik gemaakt van een uitstekende kwaliteit hout. Met Tjeerd van Netten Hoveniers bent u gegarandeerd van jarenlang plezier van uw tuinvlonder. Wij hebben al meerdere tuinvlonders in Sneek en Friesland aan mogen leggen, onderstaand een overzicht. Op de pagina projecten hebben we ook een aantal trots makende resultaten weergegeven.

Gratis advies of een offerte?

      Tjeerd van Netten in het zonnetje

      "Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

      Klant Oppenhuizen