Aanleg tuinverlichting

Met tuinverlichting creëert u sfeer in uw tuin. Tuinverlichting wordt bijvoorbeeld toegepast om paden, vijvers, beelden of bomen te verlichten. Het kan ook het gevoel van veiligheid versterken. Tevens geeft tuinverlichting een extra dimensie in de avonduren wanneer u vanuit huis de tuin in kijkt. Op die manier wordt de tuin een belichtend verlengstuk van uw huis.

Ga voor een sfeervolle tuin

Neem voor een sfeervolle tuin contact met ons op. Tjeerd van Netten Hoveniers kan ieder type tuinverlichting voor u aanleggen. Wij hebben al meerdere tuinverlichtingen in Sneek en Friesland aan mogen leggen, onderstaand een overzicht. Op de pagina projecten hebben we ook een aantal trots makende resultaten weergegeven.

Gratis advies of een offerte?


Tjeerd van Netten in het zonnetje

"Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

Klant Oppenhuizen

Tjeerd van Netten Hoveniers

Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud.
R

Persoonlijk

R

Topkwaliteit

R

Creatief

R

Frysk