06-83537033 [email protected]

Aanleg tuinverlichting

Met tuinverlichting creëert u sfeer in uw tuin. Tuinverlichting wordt bijvoorbeeld toegepast om paden, vijvers, beelden of bomen te verlichten. Het kan ook het gevoel van veiligheid versterken. Tevens geeft tuinverlichting een extra dimensie in de avonduren wanneer u vanuit huis de tuin in kijkt. Op die manier wordt de tuin een belichtend verlengstuk van uw huis.

Ga voor een sfeervolle tuin

Neem voor een sfeervolle tuin contact met ons op. Tjeerd van Netten Hoveniers kan voor u ieder type tuinverlichting aanleggen. Wij hebben al meerdere tevreden klanten tuinverlichtingen in Sneek en Friesland aan mogen leggen. Bekijk hier een aantal van deze projecten. Wilt ook een sfeervolle tuin met verlichting? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan. Dat kan uiteraard ook in combinatie met een van onze andere specialismen.

Gratis advies of een offerte?

  Recente projecten met tuinverlichting

   Tjeerd van Netten in het zonnetje

   "Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

   Klant Oppenhuizen