06-83537033 [email protected]

Vijver aanleg

Of u nu veel ruimte rondom uw huis heeft of weinig, Tjeerd van Netten Hoveniers heeft altijd een creatieve oplossing om een vijver aan te leggen. Hieronder valt ook de aanleg van stromende beekjes of fonteinen. Daarnaast kunnen wij ook een vijver waterval maken. Van groot tot klein, van rond tot vierkant, van verhoogd naar verlaagd, met of zonder verlichting: wij kunnen een passend concept voor u uitdenken. Een vijver aanleggen is waar wij zowel u als onszelf getogen mee maken. Eerder mochten we al verscheidene waterpartijen aanleggen:

● Beekjes    ● Fonteinen    ● Vijvers

Strakke & natuurlijke vijver aanleg

Ons team weet dat het van groot belang is om vijvers zo te ontwerpen, dat deze één geheel vormen met uw huis en tuin. Dit doen wij door een zo’n strakke en natuurlijke vijver aanleg te verrichten. De grootste uitdaging is wanneer het lijkt alsof het water er al was, voordat het huis gebouwd werd en de tuin werd aangelegd.

 

Gratis advies of een offerte?

  Één geheel met huis en tuin

  Voor een zo natuurlijk mogelijke tuin, is het noodzaak om goed gekozen oeverplanten te gebruiken. De oeverplanten worden zo geplant dat het een verlengstuk van het water vormt. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat door middel van een pad of terras de vijver goed te bereiken is. Niet alleen om optimaal van de schoonheid van de vijver en de vissen te genieten, maar ook vanwege het onderhoud. Ook kunnen wij voor u een op maat vijver waterval maken. Alles om uw vijver tot een geheel met huis en tuin te maken.

  Vijver aanleggen door van Netten Hoveniers

  Tjeerd van Netten Hoveniers heeft alle professionaliteit en kennis in huis om vijvers voor u te realiseren. Wij hebben al meerdere vijvers in Sneek en Friesland aan mogen leggen, onderstaand een overzicht. Op de pagina projecten hebben we ook een aantal trots makende resultaten weergegeven. Wilt u ook een vijver aan laten leggen door Tjeerd van Netten Hoveniers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

   Tjeerd van Netten in het zonnetje

   "Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

   Klant Oppenhuizen