06-83537033 [email protected]

Tuinonderhoud Friesland

Bent u op zoek naar tuinonderhoud in Friesland? Uitgekeken op het huidige ontwerp van uw tuin? Of wilt u slechts een kleine verandering? Het team van Tjeerd van Netten Hoveniers staat voor u klaar. Wij voeren alles naar uw wensen uit. Door enkele nieuwe elementen aan te brengen in een bestaand tuinontwerp wordt er een verfrissend, nieuw beeld gecreëerd, zonder dat u hier zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken.

Wij staan garant voor compleet tuinonderhoud in Friesland. U kunt het vakbekwame team van Tjeerd van Netten Hoveniers inzetten voor:

 • Onderhoud van hagen
 • Boomverzorging
 • Bemesten
 • Onkruidbestrijding
 • Bladruimen
 • Het geven van beplantingsadvies
 • Onderhoud van tuinhuisjes en veranda’s
 • Onderhoud van bestrating

Vakkundig en ervaren team in tuinonderhoud

Uitgerust met goed materiaal en gereedschap staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om het tuinonderhoud in Friesland op vakkundige wijze uit te voeren. Uw tuin kan ook periodiek worden onderhouden volgens gemaakte afspraken, dit scheelt u zelf een hele boel onderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies of een offerte.

Gratis advies of een offerte voor tuinonderhoud op maat?

  kosten tuinonderhoud

  Tuinrenovatie voor een verfrissende tuin

  Naast onderhoud kan Tjeerd van Netten Hoveniers u ook helpen met een tuinrenovatie in Friesland. Er wordt vaak gezegd dat een tuin eens in de 10 jaar toe is aan een opknapbeurt. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan straatwerk, schuttingen en verrot hout. Het grootste voordeel aan een tuinrenovatie is dat de basis van uw tuin grotendeels blijft behouden. Zo hoeft u in de toekomst minder tijd te besteden aan bijvoorbeeld het verwijderen van onkruid of het schoonmaken van andere onderdelen zoals de schutting. We kijken samen naar wat er aan vervanging toe is en proberen dit zou goed mogelijk in de oude staat te restaureren. Of, wanneer gewenst, anders aanleggen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en zien uw mailtje of belletje graag tegemoet.

   Tjeerd van Netten in het zonnetje

   "Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

   Klant Oppenhuizen