06-83537033 [email protected]

Houtbewerking

Wanneer het om houtbewerking gaat, levert Tjeerd van Netten Hoveniers in Sneek en Friesland topkwaliteit. Wij plaatsen tuinschuttingen in diverse modellen: horizontaal, verticaal, diagonaal, maar ook in een zeer bijzondere vormgeving. Daarbij maken wij houten tuinhuisjes op maat. Uiteraard is de afwerking van zeer hoog niveau. Houtbewerking projecten in Sneek kunt u laten verzorgen door ons. Wij hebben jarenlange ervaring om hout te bewerken en verzorgen met name werkzaamheden voor opdrachtgevers in Friesland. U kunt bij ons voor verschillende houtbewerkingen terecht:

● Houtopslag    ● Sauna    ● Tuinhuisjes    ● Tuinschutting    ● Tuinterras    ● Veranda

Duurzaam en onderhoudsvrij

Voor tuinschuttingen, tuinhuisjes en andere soorten van houtbewerkingen in Sneek en Friesland gebruiken wij een uitstekende kwaliteit hout. Dit is van groot belang, want zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw houten opbouw. Wij maken gebruik van duurzaam hout. Zo is uw schutting of tuinhuisje jarenlang beschermt tegen weer en wind en is het hout onderhoudsvrij. Dit scheelt een hoop tijd aan werkzaamheden die u kunt gebruiken om echt te genieten van de tuin zelf.

Gratis advies of een offerte?

      Tjeerd van Netten in het zonnetje

      "Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

      Klant Oppenhuizen