06-83537033 [email protected]

Het team

Tjeerd van Netten Hoveniers houdt zich bezig met het creatief ontwerpen van een tuinplan en met de aanleg ervan. Daarbij is het constante streven om tuinen met stijl en sfeer te creëren. Ons vakkundig samengesteld team ontwikkelen in nauw overleg met de opdrachtgever het ontwerp. Daarnaast kan er ook worden gezorgd voor tuinbestrating, vijveraanleg, aanleg van tuinvlonders, walbeschoeiing, houtbewerking en aanleg van tuinverlichting. In een reeds aangelegde tuin kunnen onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Tjeerd van Netten Hoveniers beschikt over professionele uitrusting en machines zodat werkzaamheden binnen de tijdsplanning en naar ieders tevredenheid kunnen worden uitgevoerd. Alles wordt uitgevoerd door onze gepassioneerde en geschoolde medewekers. Met trots presenteren wij het team van Tjeerd van Netten Hoveniers:

Gratis advies of een offerte?

    Tjeerd van Netten in het zonnetje

    "Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

    Klant Oppenhuizen