Tuinontwerp Friesland

Een tuinontwerp laten maken door een professionele hovenier? Dat kan bij Tjeerd van Netten hoveniers in Fiesland. Steeds meer mensen realiseren zich dat een mooi aangelegde tuin een ontspannen plek kan zijn in deze drukke tijden. Met een kant en klare nette tuin geeft u uw tuin niet alleen een prachtige uitstraling, het scheelt u ook een hoop werk om te onderhouden. Tjeerd van Netten Hoveniers uit Sneek en Friesland verzorgt tuinontwerpen op maat. Een zonnig hoekje omringt door groene planten. Of juist door veel kleurige en fleurige bloemen om te genieten van de avondzon. Luisteren naar wat kabbelend water wat door rotspartijen zijn weg vindt bij mooie verlichting. Of genieten van de kinderen op mooi aangelegde speelplekken. Alles is mogelijk voor uw tuinontwerp in Friesland bij hoveniersbedrijf Tjeerd van Netten Hoveniers.

Op zoek naar tuinontwerp in Sneek en omgeving?

Voor een tuinontwerp in Sneek en omgeving bent u bij Tjeerd van Netten Hoveniers aan het juiste adres. Ons standplaats is in Hommerts. Hierdoor zijn wij altijd snel in en rond Sneek bereikbaar. Tijdens een eerste gesprek kunnen wij u meerdere ontwerpvoorbeelden laten zien. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen vervuld worden bij het aanleggen van een tuin. Door onze ervaring en creativiteit kunnen wij uw ideeën gemakkelijk toepassen op het ontwerp.

Hoe garanderen wij maatwerk?

Een tuinontwerp is van groot belang bij het realiseren van de gewenste tuin. Immers, zonder een helder ontwerp kunt u voor onaangename meet- en denkwerken komen te staan. Om dat te voorkomen kunt u kiezen om dit door specialisten te laten doen. Door onze ervaring zorgen wij dat u niet voor onverwachte foute berekeningen komt te staan. In een gesprek met onze ontwerpers gaan we onder andere met u in conclaaf over:

  • Het creëren van ruimtes in de tuin
  • Het maken van ontwerpvoorbeelden
  • De stand van de zon
  • Al uw wensen, zoals beplanting en bestrating

Daarnaast hebben we ook extra specialisaties, zoals het aanleggen van een vijver, vlonders of sfeervolle tuinverlichting.

Na het bespreken van ideeën van beide partijen komen we samen tot een ontwerp voor uw nieuw aan te leggen tuin. Na het maken van de gewenste tuinontwerp zijn wij klaar om de tuinaanleg te realiseren. Tijdens het aanleggen blijven we persoonlijk contact houden om zo ook van uw tuin een waar paradijs te maken. Geïnteresseerd in een tuinontwerp van de beste hovenier uit Friesland? Neem dan direct contact met ons op of bel 06-83537033.

Gratis advies of offerte voor een tuinontwerp op maat?

Tuinontwerp op maat


"Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

Klant Oppenhuizen

Tjeerd van Netten Hoveniers

Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud.
R

Persoonlijk

R

Topkwaliteit

R

Creatief

R

Frysk