Van een woeste naar kindvriendelijke tuin

Of een tuin gelegen aan water kindvriendelijk kan zijn? Onze zwoegers van Tjeerd van Netten Hoveniers hebben dat met deze project in Sneek weer bewezen. Toen we de klus aannamen was er nog sprake van een woeste tuin. Met een hekwerk (aangelegd op walbeschoeiing), een beetje gras en een nieuwe schutting is deze tuin een een stuk kindvriendelijker gemaakt. Een tuin waar zo weer volop gespeeld kan worden.

Voor & tijdens:

Na:

Gratis advies of een offerte voor uw tuinopdracht?

Tjeerd van Netten in het zonnetje

"Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van Tjeerd van Netten Hoveniers en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

Klant Oppenhuizen

Tjeerd van Netten Hoveniers

Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud.

Tjeerd van Netten Hoveniers

Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud.

Tjeerd van Netten Hoveniers

Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud.

Tjeerd van Netten Hoveniers

Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud.

Tjeerd van Netten Hoveniers

Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud.
R

Persoonlijk

R

Topkwaliteit

R

Creatief

R

Frysk